Drop Off Lotus F1

Drop Off Lotus F1 er en ultrahydrofobisk keramisk lakkbeskyttelse, som med sin unike formel gir markedets blankeste beskyttelse.
Den gir en ultra flott glans og en silkeglatt overflate som i sum bidrar til at skitt og smuss ikke fester seg og enkelt kan vaskes av!

Drop Off Lotus F1 har en høy grad hardhet som gir en meget motstandsdyktig lakkbeskyttelse, samtidig som den bidrar til en glans selv naboen må snu seg etter i flere år fremover.

Produktet er en 1-komponent-behandling som gir bilen et langvarig, blankt utseende og solid beskyttelse

Lotus F1 er perfekt til familiebilen, søndagsbilen eller sportsbilen som eksempel.

 

 

 

 

Drop Off Evolution Pro

Drop Off Evolution Pro er vår hardeste beskyttelse. Det unike 2-komponent systemet byr på det beste av det beste hvor vi både får en ekstrem hard beskyttelse og samtidig en smooth og blank finish med god vannavrenningseffekt.

Drop off Evolution består av en Base Coat og en Top Coat som legges 6 timer etter Base Coat. Dette er coatingen for den kresne som ønsker en suveren finish på sin bil.
I bunn har du Base Coat som er en spesielt hard coating for maksimal beskyttelse, og så toppes dette med en Top Coat for enda et ekstra lag med beskyttelse som samtidig tilfører overflaten en økt grad av glans med en tydelig vannperlende effekt. ( hydrofobisk effekt).

Dette er en show-stopper av en coating!

Med Drop Off Evolution Pro bygger du lag for lag med lakkbeskyttelse for en sterk og holdbar hinne, med legende egenskaper for mindre riper.

 

 

 

Rutebeskyttelse

Vindusviskere er en ting, vaskebøtte og nal en annen. Begge deler er viktig for å sikre god sikt. Men hva med å behandle ruten, slik at den blir enklere å holde ren og klar, uten forstyrrelser?

Drop Off Rutebeskyttelse har en varighet på 6-12 måneder, og er fort gjort å legge på. Dette er vårt beste tips til deg som har sett nok insekter, vanndråper og andre ujevnheter på frontruten i livet.

 

 

 

Drop Off Vedlikeholdvask – kotrollvask

Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Det anbefales bruk av Top Gloss sammen med vaskekontroll.

 

 

 

 

Ved bestilling av Drop Off kan du i tillegg få utført følgende:

Innvendig vask

Innvendig rens

Seterens

Skinnpleie

Ozon luktfjerning

Ripefjerning med lakkrens

Glanspolering med maskin

Rutevask

Gummi og plastpleie

Felgvask

Motorvask med tørking

Foliefjerning